Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2008

ΤΑ 8α ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ "ΧΑΟΥΣ"

Τα 8α γενέθλια γιόρτασε η εφημερίδα μας με όλα τα μεγαλεία στο Άνω Νευροκόπι της Βουλγαρίας (Ντέλτσεφ), όπως είχε προγραμματιστεί, και οι λίγοι εκλεκτοί καλεσμένοι μας, Έλληνες και Βούλγαροι, θα θυμούνται τη γιορτή για χρόνια!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:
Η γιορτή επιλέχθηκε να γίνει στη Βουλγαρία, γιατί παρότι, κάποιοι θέλουν να μας νομίζουν, όπως μας νομίζουν, το «Χάος» έχει αρχές, έχει ιδανικά, έχει αξίες.
Μη σας παρασύρει το «σκυλάδικο» της γραφής μας πολλές φορές, τα φαινόμενα απατούν, η εφημερίδα είναι δεδηλωμένα, λάτρης των «Σκυλοσόφων Ελλήνων Κλασικών (Κυνικών)», το καλύτερο κομμάτι της ιστορίας μας και του πολιτισμού μας, πριν το ντύσει στα κουρέλια της άρνησης, της μιζέριας και του αθλίου σκοταδισμού, η νεοελληνική Εβραιοχριστιανική μασονία!
Έτσι λοιπόν, σε μία παλιά πρόσκληση του "ΥΜΑΘ" που πήραμε, να καλύψουμε τα "Εγκαίνια της νέας Διόδου των Ελληνοβουλγαρικών συνόρων" στη "Σήραγγα της Ελληνοβουλγαρικής Φιλίας" της Εξοχής, στα οποία παρέστησαν και ο Βούλγαρος και ο Έλληνας Πρόεδρος Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, δεν μπορέσαμε να πάμε, λόγω ανωτέρας βίας… Το κρατήσαμε… Και μαζί με τα «Γενέθλιά μας», το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2008 (το πρώτο τεύχος του Χάους κυκλοφόρησε στις 30 Ιανουαρίου 2001), γιορτάσαμε κι’ αυτήν, την «Ελληνοβουλγαρική Φιλία», με εκλεκτούς και καλούς φίλους Βουλγάρους.

Το ξενοδοχείο «Μπαρότο» κτισμένο στη μία από τις δύο όχθες του Νέστου, μερικά χιλιόμετρα πριν το ποτάμι περάσει τα Ελληνικά σύνορα, είναι ένα μικρό, ζεστό, οικογενειακό ξενοδοχείο, λίγο έξω από το Άνω Νευροκόπι στα βόρεια (1,0 - 1,5 χιλ.), και το διευθύνει ένα καταπληκτικό ζευγάρι ιδιοκτητών, η Δάφνη και ο Μιχάλης Ζόρτσεφ. Οι ίδιοι ιδιοκτήτες ήταν και εκλεκτοί συνδαιτημώνες μας όλο το βράδι.
Η αίθουσα είχε στολιστεί από την ίδια την ιδιοκτήτρια, κα-τα-πλη-κτι-κά, τα φαγητά όλα πλούσια και υπέροχα, το κρασί και τα άλλα ποτά, έρευσαν άφθονα και σε εξαίσιες γαστριμαργικές γεύσεις.
Η μουσική ανάμεικτη ελληνική και βουλγάρικη, διασκέδασε όλους, όχι μόνον εμάς, γιατί πρέπει να σας πούμε ότι οι Βούλγαροι, γενικώς, ακούν και διασκεδάζουν πάρα πολύ, με τη μουσική και τα τραγούδια τα δικά μας. Η μουσική μας στη Βουλγαρία είναι αναπόσπαστο μέρος και της Βουλγαρικής διασκεδάσεως-νύχτας.

Τίμησαν με την παρουσία τους τα «8α γενέθλια του Χάους» οι:
Έλληνες:
* Βασίλειος Καραβασίλης, Πολιτικός Μηχανικός -Εργολάβος.
* Αμαλία Καραβασίλη, Δημόσιος Υπάλληλος.
* Άγγελος Παντσελής, Πολιτικός Μηχανικός -Επιχειρηματίας.
* Άγγελος Γαλάτης, «Καληδώνη Τράβελ».
* Σοφία Καληδώνη, «Καληδώνη Τράβελ».
* Μαρία Καραβασίλη, μαθήτρια.
* Γιώργος Νούνης, Επιχειρηματίας.

Βούλγαροι:
* Βλαντιμίρ Τάσεφ, πρώην Στρατιωτικός ακόλουθος της Βουλγαρικής Πρεσβείας στην Αθήνα, νυν Κυβερνήτης αεροσκαφών, σε αεροπορικές εταιρείες της Άπω Ανατολής (Πολυνησία).
* Άνγκελ Αλεξίεφ, Αντιπρόσωπος «Χιουντάι Φιλιππουπόλεως».
* Κρασιμίρ Νταμιάνοφ, Γενικός Αντιπρόσωπος «Χιουντάι Βουλγαρίας».
* Λίνα Νούνη, Επιχειρηματίας.
* Μαρία Μαρούνα, Καταστηματάρχης.
* Βέρα Κισίοβα, Καθηγήτρια Αγγλικών στη μέση Εκπαίδευση.
* Κάμεν Κάροφ, Πολιτικός Μηχανικός, Εργολάβος.
* Βαλερί Τάσεφ, Επιχειρηματίας.
* Χριστίνα Λατιζάρ, Επιχειρηματίας.
* Κρίστεφ Λατιζάρ, Γιατρός ΩΡΛ.
* Κλάμεν Μάρτσεφ, Γιατρός Νεφρολόγος
* Μαριάννα Κόλεβα, Δικηγόρος.
* Ντεφίνα Γιούροβα, Ιδιοκτήτρια του ξεν/χείου«Μπαρότο».
* Μισέλ Ζόρτσεφ, Ιδιοκτήτης του ξεν/χείου «Μπαρότο».
* Σβετλάνα Δημήτροβα, Ξενοδοχοϋπάλληλος.
* Ευθυμία Ντάκοβα, Ξενοδοχοϋπάλληλος.
* Ιβάν Ιβάνοφ, πρώην Δήμαρχος Λάκι περιοχής Σμόλεν.
* Βασιλική Πετκόβα, Επιχειρηματίας
* Μεχμέτ και Πασσάς, Μουσικοί, κάτοικοι του χωριού Γόρνο Τριάνοβο.

Το γλέντι κράτησε μέχρι αργά το πρωί (4:00 η ώρα), και την άλλη μέρα Κυριακή, οι Έλληνες, απολαύσαμε μία υπέροχη ημερήσια εκδρομή στο «Μπάνσκο», το καλύτερο χιονοδρομικό κέντρο της Βουλγαρίας, αλλά και ένα των Βαλκανίων.
<Χ>

Δεν υπάρχουν σχόλια: